Art Nation är första bandsläppet för Vicious Rock Festival

0

Art Nation till Vicious Rock Festival Art Nation startades 2014 och blev redan året efter nominerade till årets genombrott för sitt starka debutalbum, samt fick nomineringen årets vackraste ballad 2015 i Aftonbladet.
2016 började de med ett nytt världsomfattande skivkontrakt med Sony Music / Gain. Dom skrev årets officiella Gothia Cup VM låt som framfördes live på Ullevi, Scandinavium samt i direktsänd TV i SVT.
Art Nation har gjort massvis med spelning sen de startade 2014 och har spelat på flera av Sveriges största scener och öppnat för bland annat Sabaton, Takida, D-A-D & Måns Zelmerlöv. Art Nation har också spelat på samma scen som Europé, Miriam Bryant, Twisted Sister med flera.

Nu är det dessutom officiellt att de kommer spela i Trollhättan under Vicious Rock Festival i sommar. 7-8 Juli är datumen att skriva ner i kalendern!

Vill man köpa biljetter till denna festival kan man gå in på tickster.com.

Biljettpriset i år är 495 kr + serviceavgift. (Detta ger dig tillgång till festivalen på både fredag och lördag)
Entré för enbart fredagen kostar 100 kr kontant i entrén.
Entréavgift för lördagen, utan biljett, kostar 500 kr kontant i entrén.
Barn under 13 år kommer in gratis med målsmans sällskap! (Målsmannen måste dock ha biljett)

About Author

Robban är en 29 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!