Art Nation släpper nytt och drar på turné

0

Art Nation Art Nation bevisar att dom just nu är ett utav Sveriges absolut hetaste rockband.

Sedan starten 2014 har Art Nation byggt upp ett minst sagt imponerande CV. Med nomineringar så som ”Årets Live-akt” och ”Årets Svenska Grupp” bevisar bandet att dom just nu är ett utav Sveriges hetaste rockband. Prestigefyllda konserter på Ullevi, Friends Arena, TV-framträdanden och gig på självaste Sweden Rock Festival har avlöst varandra med festivaler både ute i Europa och på hemmaplan.

Art Nation släppte i fredags sin senaste singel Infected tillsammans med en musikvideo som ni hittar längst ner i detta inlägg. Bandet är även i full fart med att planera en kommande turné som banar väg både här hemma i Sverige och ute i Europa. Allt inleds med en spelning på hemmaplan på Lisebergshallen i Göteborg ihop med med Mustasch & Hardcore Superstar under deras Tour The Saster 2018-turné.

 

 

About Author

Robban är en 30 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!