Blaze Bayley spelar in live-DVD i Sverige

0

POSTER BLAZE EXLUSIVE_FOR WEB__160116_00001Den 1 oktober i år kommer Iron Maidens gamla sångare, Blaze Bayley, att spela på den kombinerade festivalen och tatueringsmässan Huskvarna Rock & Art Weekend. I samband med detta kommer han även att spela in en live-DVD. Festivalen låter meddela följande:

För tredje gången är han tillbaka, vår mest önskade artist. Med en ny platta i bagaget och en exklusiv show bara för publiken i Huskvarna kommer det även bli inspelat för en DVD som han kommer släppa framöver. ”Entanglement Metal Opera” kallas projektet och nya plattan ”Infinite Entanglement” kommer att spelas i sin helhet. Absolva som är hans medmusiker på skivan och turnén kommer som vanligt leverera heavy metal av högsta klass, det akustiska sköts av Thomas Zwijsen och Anne Bakker. Sedan kommer det såklart spelas låtar ifrån hans andra plattor och ett gäng från hans tid i Iron Maiden.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.