NYA BANDSLÄPP FRÅN GETAWAY

Getaway Rock Festival fortsätter att boka band som om den inte fanns någon morgondag. Ytterligare 4 band, däribland Foo Fighters trummisen Taylor Hawkins band Taylor Hawkins and the Coattail Riders, kommer till sommarens festival, som arrangeras i Gävle 8-10 juli 2010.

“Taylor Hawkins and the Coattail Riders och Mayhem är två väldigt olika bokningar, som båda rymms inom ramarna för vår festival. Det är det vi menar när vi pratar om bredd och kvalité, säger festivalgeneral Tomas Jernberg.
“Vi fokuserar på tung rock, och inom den genren vill vi kunna erbjuda något för alla smaker, och det är jag övertygad om att vi kommer lyckas med när vi är klara, förtsätter Jernberg.

Getaway Rock Festival har tidigare bekräftat Motörhead (Uk), Megadeth (Us), Europe, Airbourne (Aus), The Quireboys (Uk), Cavalera Conspiracy (Us), Deicide (Us), Vader (Pl), OverKill (Us), Mustasch, Sonic Syndicate, Crucified Barbara, Deathstars, Heaven’s Basement (Uk), Raubtier, Engel, Corroded, The Generals, Aggressive Chill, Wolf, Lavette, Isobel & November m.fl.