NYA BANDSLÄPP AV ROCKSTAD FALUN

Dynazty bildades i Stockholm i början av 2008 & har hunnit med att släppa ett album, turnerat runt i Europa med The Poodles samt haft ett finger med i spelet på Queen- musicalen “We Will Rock You” på Cirkus i Stockholm.

Under 2010 skrevs det kontrakt med Peter Stormares skivbolag StormVox Records och bandet har sedan dess skrivit låtar till ett nytt album.

I Januari åker de till Los Angeles för inspelning av den nya skivan som beräknas komma ut i Norden och Japan i April, i resten av Europa samt i USA och Sydamerika under sommaren 2011. I samband med albuminspelningen gör Dynazty även en spelning på legendariska ROXY i LA.

My Dear Addiction startade under namnet “Blind” 2001 och har sedan dess spelat som förband till bland annat Crashdiet och Mustasch. Efter 10 år av slit ändrade man namn till My Dear Addiction och i början av 2010 fick man skivkontrakt med Super Nova Records.

Singeln ”Are you there” släpptes i augusti 2010 och albumet ”New Blood” släpptes sedemera I september.

Musiken är modern melodiös dödsmetal med rena refränger och mycket tung-gung, gillar du denna typ av musik är My Dear Addiction något du inte bör missa.