Mindless Self Indulgence till Sverige

Mindless Self Indulgence till Sverige

Syntpunkarna i Mindless Self Indulgence åker äntligen på lång Europa-turné. De tar sin högoktaniga show till den svenska väst- och östkusten för två efterlängtade spelningar i november. Göteborg och Brewhouse gästas den 4 och Stockholm och Klubben på Fryshuset den 6. Biljetterna släpps till försäljning den 10 maj.

.
En explosiv cocktail av oljefat, sågklingor och svetslågor som bländar och exploderar i ditt ansikte; Mindless Self Indulgence har aldrig fegat för att slå på den största trumman. Sedan starten i slutet av nittiotalet har de sytt ihop industripunk med electrorock och skapat sig en egen kostym som de fyller ut med råge. Från den digitala hardcore-explosionen på debuten ”Tight” till den spastiska technopunken på senaste ”If” har de genom åren värvat en enorm fanskara som blöder dedikation. Med en enveten inställning om att gränser är till för att sprängas har Mindless Self Indulgence plockat förbjuden frukt från alla träd i världen.
.
Deras liveshow är en svettig kavalkad av massiv energi, teatral aggressivitet och ett enormt stöd från publikens körer. Genom intensivt turnerande runt om i världen är deras lägsta nivå förlagd i stratosfären och få har lämnat en konsert utan att ha tappat hakan några gånger om.

Mindless Self Indulgence kommer till Sverige i november och besöker då Göteborg och Stockholm.  Söndagen den 4 intar de scenen på Brewhouse på västkusten och fortsätter sedan på tisdagen den 6 att erövra Klubben på Fryshuset i huvudstaden. Biljetterna släpps den 10 maj.

.

mindlessselfindulgence.com

.

Datum

4.11 – Brewhouse, Göteborg
6.11 – Klubben – Fryshuset, Stockholm

.

Biljetter

Göteborg: Biljetterna kostar 240 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se,Kulturbolaget.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.
Stockholm: Biljetterna kostar 240 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se,Ticnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud.

.