Dream Theater: Information kring nya albumet

dreamtheater2013cdNi har tidigare kunnat läsa om att Dream Theater i höst släpper sitt 12 studioalbum. Nu avslöjar bandet tracklist, albumcover och korrekt releasedatum för den självbetitlade plattan. Albumet är inspelat på Long Island och producerat av gitarristen John Petrucci och kommer bestå av nio spår, där vissa av låtarna har flera kapitel. Till höger ser ni albumets cover och nedanför finner ni den fullständiga tracklisten. Plattan kommer att finnas i butik från den 24 September.

01. False Awakening Suite
I. Sleep Paralysis
II. Night Terrors
III. Lucid Dream
02. The Enemy Inside
03. The Looking Glass
04. Enigma Machine
05. The Bigger Picture
06. Behind The Veil
07. Surrender To Reason
08. Along For The Ride
09. Illumination Theory
I. Paradoxe de la Lumière Noire
II. Live, Die, Kill
III. The Embracing Circle
IV. The Pursuit of Truth
V. Surrender, Trust & Passion

Läs mer om albumet här.