BRING ME THE HORIZON

0

Klubben Stockholm 16 oktober, Sticky Fingers Göteborg 17 oktober.
Deathcore: ett våldsamt möte mellan death metal och hardcore, som vuxit lavinartat i popularitet de senaste åren och fått en helt ny generation tonåringar att upptäcka vad riktigt brutal musik innebär.
 
I och med debuten ”Count Your Blessings” från 2006 röstades kvintetten fram till ”bästa brittiska nykomling” av Kerrang. Det året var två brittiska band med på listan över de hundra mest spelade på MySpace. Bring Me The Horizon var det ena. Coldplay var det andra – det säger en del om deras popularitet. Eller att låten ”Pray For Plagues” i skrivande stund har 8 562 285 visningar på YouTube. I fjol släpptes andra albumet ”Suicide Season”, som spelades in i Sverige med eftertraktade producenten Fredrik Nordström (In Flames, At The Gates, Dimmu Borgir) och ökade bandets popularitet ytterligare.
 
Bring Me The Horizon spelade på Metaltown i Göteborg och drog mer publik än något annat band till Close-Up-tältet. Trängseln gjorde att många knappt fick en skymt av de unga britterna. Dessutom var konserten bara 45 minuter lång och lämnade publiken hungrig efter mer. Nu kan ni se dem fredag den 16 oktober  på Klubben i Stockholm och lördag den 17 oktober på Sticky Fingers i Göteborg.

Se mer, köp biljett >>

About Author