Bruce Dickinson cancerfri

0

I ett inlägg på Facebook meddelar idag Iron Maiden att bandets frontman Bruce Dickinson nu förklarats cancerfri av sina läkare.

”Jag skulle vilja tacka det otroliga teamet som har behandlat mig de senaste månaderna, vilket resulterat i det här fantastiska utfallet. Det har varit tufft för min familj och på många sätt var det svårare för dem än för mig. Jag skulle också vilja skicka ett hjärtligt tack till alla våra fans för deras vänliga ord och tankar. Jag tror starkt på att försöka upprätthålla en positiv inställning, och all uppmuntran från den globala Maiden-familjen har betytt väldigt mycket för mig. Just nu känner jag mig extremt motiverad och längtar efter vara back in business så snart jag kan!”

Bandet meddelar även att det kommer att dröja ytterligare ett tag innan Bruce är tillbaka i full styrka, vilket för bandets del innebär att inga spelningar äger rum förrän nästa år. Bandet väljer istället att fokusera på att färdigställa den kommande skivan – som de väntar släppa i år.

About Author