Chris ”Mean Man” Holmes på Sverigeturné

0

Chris ”Mean Man” Holmes (ex W.A.S.P.) & Revelations drar ut på sverigeturné 2016.

Chris Holmes är tillbaka med ett nytt band. ”Mean Man” och släppte sitt album tidigare i år. Många gamla Chris Holmes fans anser att denna skiva är det bästa Holmes gjort på länge. Det är duktiga franska musiker han har hittat på sin nuvarande adress Cannes, Frankrike.

På turnén kör Chris & Mean Man låtar från senaste skivan ”Shitting Bricks” men även en hel del gamla W.A.S.P. klassiker och en del överraskningar. En del trogna W.A.S.P. fans hoppas på att få höra klassikern ’F**k Like A Beast’, vilken man INTE fått höra på någon av W.A.S.P.s senaste turnéer då Blackie Lawless inte framför den låten sedan han blev religiös. Med på turnén följer Stockholmsbandet Revelations. Revelations kommer vara aktuell kring årsskiftet med sin fullängdare och turnerade bl.a. i Sverige med Paul DiÁnno (ex Iron Maiden) i somras. Bandet börjar bli bekant för Sveriges ”Old School Rockers”. Det är också 70 tals hårdrock  Revelations spelar och lämpar sig väl som support på turnéer för hårdrockens stora rockikoner.

Intresset är stort för turnén, inte minst på grund av att Chris Holmes inte turnerat särskilt mycket i Sverige och många gamla W.A.S.P. fans anser ju att plattorna med Chris är de bästa.  Nu behöver de gamla fansen inte vänta längre.

Datumen är följande:

2 Januari: Hönö Sportsbar, Hönö (Göteborg)
3 Januari: Backstage Rockbar, Trollhättan
4 Januari: Harry B James, Stockholm
5 Januari: Biff Bar & Grill, Eskilstuna

http://www.chrisholmesofficial.com/

https://www.facebook.com/revelationssweden/

12270095_10206924512686659_234423683_n

About Author