Confess- Harry B James, Stockholm

0

Datum: 2018-10-27

När lönen ramlar in på kontot och Confess tågar in på scenen vallfärdar supportrarna till Harry B James. Med höga sparkar och slagkraftiga refränger som arsenal sätter gruppen klubben i en musikalisk brand.

John Elliot (sång) skulle lätt kunna kicka ner Jocke Berg (Hardcore Superstar) från tronen med sin breda pipa och energiska scennärvaro. Headbangandes och med de mörkt sminkade ögonen stint fästa på publiken lyckas frontmannen locka bort åhörarna från baren. Mixen av sleaze och energisk rock mynnar ut i känslosamma ballader och när Gabriel Keyes (sång, Crashdiet) gör dem sällskap på scen för Eye 2 Eye är det två starka frontmän som river scenen. När de pulserande trumslagen från Samuel Samael lyfter i styrka så smattrar det helt enkelt utav bara helvete. Gitarristerna Johan Blom och Pontus Wallin turas om att hålla publiken på ett glödhett halster innan de levererar det ena adrenalinstinna riffet efter det andra. Nya singeln Malleus är ett skolexemplar på hur en låt ska mejslas fram och stöpas i rätt form. Bryggan ger en fingervisning om vad refrängen kommer bjuda på men smällen är mer bastant än så och solot förvandlas till en ljudbild i 3D.

För den som har tröttnat på att se samma gamla vanliga sleaze är Confess rätta energidrycken för att få tillbaka glöden. Regerade regenterna Hardcore Superstar kan redan nu förbereda sig för att pensionen lär komma inom ett år eller två.

Betyg: 10/10

About Author