Corroded och Twilight Force klara för Metallsvenskan

0

news-msDe sista banden till årets festival är nu bekräftade! Vi välkomnar Corroded och Twilight Force till Metallsvenskan 2015! Twilight Force kommer förutom att uppträda live, även deltaga i världens hårdaste fotbollsturnering uppbackade av svärd samt en drös med ondskefulla orcher.

Twilight Force kommer att bjuda på en intensiv och minnesvärd ljudupplevelse, samt bjuda in publiken till ett magiskt universum fyllt av heroiska berättelser och fascinerande mytiska världar. ”I vinden viskas det även om att mörkrets odjur och väsen börjar röra sig mot Örebro. Men legenderna talar om att Twilight Force kommer stå som ljusets sista bastion efter mörkrets inbrott, och försvara kungariket med magiskt stål och tordönsvrål.”

Tiden går snabbt när man har roligt och även om man spelar hårdrock och heter CORRODED. 10 år har gått sedan bandet bildades i den musikaliska smältdegeln Ånge. Bandet har släppt tre fullängdsalbum, haft ett antal listplaceringar, vunnit priser, sålt guld, gjort reklammusik till Robinson i TV4, Battlefield Play4Free och Gladiatorerna, turnerat runt i Europa både själva och som förband till andra band.

Mer information om speltider, biljetter etc. hittar ni på festivalens hemsida – LÄNK

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.