CrankItUp.se kickar igång festivalsommaren 2011!

0

Vi kommer självklart att var på plats överallt där det händer något häftigt och coolt, precis som vanligt vad gäller alla årstider! CrankItUp har som mål att bevittna alla band och festivaler den här sommaren. Vi har möjlighet att göra detta bara för att ni besökare läser det vi delar med oss av.

Som ett litet tack tänkte vi i CrankCrew att du som läsare skulle få möjligheten att ställa en fråga eller två till ditt favoritband. Vi har en hel del intervjuer inbokade redan och fler kommer det att fyllas på med.

Upplägget blir som följer:

Du mailar en fråga till davebertram@me.com som du skulle vilja ställa till det band som du ser fram emot mest att se i sommar. Eller en fråga till det band som du verkligen kommer att undvika att se såklart. Märk mailet med namnet på bandet och skriv ner dina kontaktuppgifter i mailet. Jag kan inte garantera att just din fråga kommer med (om du inte smickrar mig eller mutar mig på något sätt!) men som en gimmick kommer vi att ställa ”FanFrågan” och då kommer vi att berätta för bandet vem det är som har ställt frågan och ge bandet möjlighet att få en närmare kontakt med just dig som är deras största beundrare. Dessutom kommer vi då att publicera ditt namn och din mailadress på CrankItUp.se så att du får lite cred för att det var just du som ställde en så bra fråga!

I morgon Muskelrock!

/Dave och CrankCrew

Ps. Det går bra att även ställa andra frågor eller maila mig idéer om hyss, ditt band spelar och du skulle vilja att vi bevistar giget eller om du har en katt som sjunger Ozzy-covers i duschen. Vi är till för er medlemmar! Ds.

About Author