Crowlegion är tillbaka med både ny line-up, låt och inspelning

0

Efter att ha släppt sin debut The First Offering(2015), turnerat i Europa, spelat på Mörkaste Småland samt Wizard of Fuzzfestivalen så tog det stopp i maskinen för sludge/stonerbandet Crowlegion. Medlemsbyten och livet kom i vägen för bandet som precis kommit igång. Men nu slår de tillbaka!

Med en ny och stabil sättning bestående av Peter Jakobsson(bas), Linus Pilebrand(gitarr, sång) och Joakim Hagselius(trummor) är det full fart framåt igen. Som bevis på detta, och som ett glädjefullt tack att världens bästa serie har återuppstått, presenteras här med en ny låt och en hyllning till Twin Peaks.

Bandet har 21 nya låtar inspelade varav 6 låtar är mitt uppe i att mixas klart och kommer gå ut som show case till potentiella intressenter. Bandet jobbar denna gången med Arnold Lindberg vars CV innefattar tekniskt jobb, både i studio och live, med bland annat band som Ghost, In Flames, Evergrey.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.