Despite har anlänt!

0

Despite 1
Sådär! Då kan vi bocka av ”blogg” från våran to-do-list!

Så, vilka är dessa 6 snubbar som plötsligt från ingenstans infiltrerar Crank It Up såhär på en helt vanlig tisdagsnatt?

Despite är ett progressivt/melodiskt dödsmetallband från hårdrockens okrönta världsmetropol: Göteborg.  Bandet har funnits sedan 1998, men det är först på senare år och efter en uppsjö medlemsbyten som det börjat rulla på riktigt. Despite består av Peter Tuthill (sång/growl), André Gonzales (gitarr), Timmy Leng (gitarr), Zoran Panovic (gitarr), Anthony Cui (bas) och nyrekryterade Janne Jaloma (trummor).

Förra året hann vi med att släppa en EP med titeln EPic och den fristående singeln Chaos Trigger. Mellan då och nu har vi varit upptagna med att skriva nya låtar, och har jobbat fram en materialkatalog som skulle få arkivet på vilket  stadsbibliotek som helst att kännas som en futtig pocketshop på Centralstationen.

I september går vi åter igen in i studion för att spela in nästa kapitel, och där tänkte vi att ni ska få hänga med och få lära känna bandet. Vi har som ambition att filma en hel del där nere i betongbunkern och slänga upp videobloggar under resans gång.

I väntan på mer action så föreslår vi att ni kollar in våran senaste singel Praedonum som släpptes i helgen i videospelaren här nedanför. Gillar man metal av den grooviga skolan med några stänk av melodier och atmosfäriskt plink så är Despite bandet att hålla ögonen på!

Glöm inte att gilla oss på Facebook och följa oss på Twitter.

About Author

Despite är ett progressivt/melodiskt deathmetalband från Göteborg. Musik & mer info finns på www.despiteofficial.com