Dia Psalma återuppstår för firmafest och du är bjuden!

0

419207_525943074109551_1202363436_n

Svenska Punklegender återuppstår för firmafest, och du är bjuden.

90-talets stora ikoner Dia Psalma gör den 30 augusti 2014 en unik spelning på Holmarnas Folkpark i Skutskär. Bandet, som inte har setts sedan upplösningen i november 2011 har flera anledningar till att överraska med detta exklusiva event.

Vi har länge funderat på att ses, äta middag tillsammans och prata minnen. Det var helt enkelt för länge sedan och är dags för en firmafest! Vår firma är dock inte komplett utan alla underbara människor som har lyssnat på oss genom åren, och därför är alla bjudna till detta spektakel. Vi firar dessutom att vår första skiva Gryningstid blir 20 år gammal och vill dela detta med er, säger Stipen, trummis i Dia Psalma.

Bandet ser på denna kväll som den ultimata firmafesten där det kommer att bjudas på kärlek, minnen, skratt och såklart livemusik. Precis som i goda gamla tider säljs det snygga tröjor och det finns möjlighet att skaka tass med Dia Psalma efter konserten.

Biljetter till firmafesten hittar du på: www.holmarna.se

Vill man följa upptakten till årets firmafest så bör man hålla ett öga på bandets Facebook och Instagram:

www.facebook.com/diapsalmaofficial
www.instagram.com/diapsalmaoffcial
‪#‎diapsalma2014‬

Pressansvarig på Dia Psalma AB

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.