Disturbed till Sverige nästa år

0

Disturbed Imorgon (19 oktober) släpper Disturbed det efterlängtade albumet Evolution – som redan hyllats unisont av kritiker! Vill du veta vad vår skribent Henrik tyckte om skivan finns recensionen HÄR! Som om inte det vore nog med en ny platta beger sig Chicago-bandet ut på en stor världsturné – där ett stopp blir Sverige, Stockholm och Annexet den 30 april!

Biljetter släpps fredag 26 oktober kl. 10.00 via LiveNation.se!

Are You Ready från det kommande albumet har nu legat på förstaplatsen på Billboard Rock Chart – 4 veckor i rad! Singeln, tillsammans med The Best Ones Lie och A Reason to Fight är första smakproven från ett av årets mest efterlängtade albumsläpp.

Disturbed har sålt platinum (flera gånger om), nominerats till två Grammy Awards och sålt ut arenor världen över. 9 januari startar en omfattande världsturné där bandet kommer att erövra USA, UK, Tyskland, Spanien, Sverige – och många fler länder (15 totalt i Nordamerika och Europa!).

Bandet har tidigare hyllats av The Wall Street Journal, New York Times, USA Today och många fler. De har vunnit flertalet priser (bl.a. Best Rock Artist på IHeartRadioMusic Awards) och senaste albumet Immortalized var bandets femte(!) album i rad som direkt landade på Billboard Top 200s förstaplats.

Vi längtar efter ett nytt album med Disturbed – och en konsert på Annexet med både gamla och nya favoritlåtar. 30 april – då ses vi!

Datum
30/4 – Annexet, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps 26 oktober kl. 10.00 via LiveNation.se

About Author

Robban är en 30 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!