EUROPE ÄR RIKTIGT BRA LIVE!

0

Jag vet inte hur mycket folk det var på avenyn i Göteborg under denna sköna sommarkväll, men det var nästan lite FÖR mycket…

Jag slog mig fram i höjd med Poseidon på götaplatsen, där kunde jag faktiskt se och höra bra, längre bak var det inte särskilt roligt – man hörde inget lite längre ner på gatan och ett delaysystem med högtalare hade inte skadat, men man kanske inte hade räknat med så enormt mycket folk som kommit heller.

Jag vågar inte uppskatta en siffra på männsikor som samlat sig, för jag har ingen aning…men det var sjukt mycket!

När jag stod och kollade på Europe så känns det glädjande att de kör mycket blandat av gammalt och nytt, och speciellt glädjande är kanske att höra att de nya låtarna håller live, även om publiken fortfarande håller igång som värst till de gamla godingarna!

Hur som helst tycker jag lite synd om er som inte tog er dit igår, det var en mäktig syn och en häftig upplevelse – Europe har kommit tillbaka för att stanna!

About Author