Exklusiv singelpremiär med Alfahanne

0

När svenska rockarna i Alfahanne debuterade på scenen runt 2010 var de fast beslutna att göra rock’n’roll musiken farlig igen. Bandet spelar vad de själva kallar ”Alfapocalyptic Rock”, som blandar black metal med klassisk rock och punk. Med två album i bagaget är Eskilstunas bästa tillbaka med ett nytt. Återigen utforskar de mänsklighetens mörker och fortsätta att vidga sina musikaliska världar. Den tredje albumet Det nya svarta släpptes via Indie Recordings den 7 april och vi bjuder på en exklusiv svensk premiärvisning i form av musikvideon till titelspåret.

Satans verser har så många meningar och infallsvinklar beroende på vem som lyssnar. Den uppenbara är om att låta barn växa upp i en värld som är hopplös och kall. Ska man låsa dörrarna och skydda sig från omvärlden? Eller ska man stå upp och tala sina satans verser? Många tack till Dolk från Kampfar för sin medverkan på detta mästerverk.Musik videon på Satans verser fångar verkligen kärnan i låten, det tycker vi är otroligt grymt. Videon är ett sant mästerverk och video skaparen Jørn Veberg, är en extraordinär talang!” – Alfahanne
 Ni hittar videon på följande länk – Satans Verser

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.