Exklusiv svensk premiärlyssning av Riwen’s nya singel

0

Indie Recordings har varit så snälla att de skickat ut en tidig julklapp i år och bjuder nu Crankitups läsare exklusivt på en förhandslyssning av svenska Riwen’s nya singel Stalking a Wounded Wolf.

Svenska Riwen är Johannes Persson’s (sång och gitarr i Cult Of Luna) nya åtagande som han har valt att beskriva som följande:

Det är en kort och enkel berättelse: Jag tröttnade på de stora produktionerna och de långa soundchecken som medföljde Cult of Luna. Så det är tillbaka till rötterna av min salladsdagar i Umeå. Det är dags att göra det enkelt, rått och snabb. Detta är hardcore.

Med inspiration från den tid då han var vegan, straight edge och punkare samt från band som Judge, Battery, Integrity, ACME och Damnation AD, har Johannes och Riwen skräddarsytt sin musik för att inducera mosh mayhem och walls of death. Deras självbetitlade EP släpptes i höstas och nya skivan The Cold släpps den 28 augusti.

About Author

Robban är en 30 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!