Första banden klara till Rock & Art Weekend!

0

posterflyer2015-korr2Huskvarna Rock & Art Weekend 2-4 okt 2015
Tatueringsmässa, kultur & musikfestival

BLAZE BAYLEY kommer tillbaka till parken!
Denna gången är han tillbaka med sitt Brittiska kompband Absolva och kommer förutom ett gäng Iron Maiden klassiker köra mycket av sitt solomaterial. De kan ses tillsammans på hans senaste DVD Live in Prague som är en fingervisning av vad som kommer kunna upplevas hos oss i  parken. Dvs tvättäkta heavy metal av högsta kvalité med en helt ny setlist än sist

Det blir även ett band som andas klassisk folkpark, för vad kan vara mer folkpark än självaste Eddie Meduzas kompband som gjort bejublade spelningar på festivaler och spelställen runtom i landet den sista tiden:

EDDIE MEDUZA LEVER
Så nära the real thing man kan komma. Björn Melin och Åke Eriksson spelade med Eddie Meduza på 90-talet. Björn i hela 10 år och Åke mellan 91-94. Uffe Bejerstrand på bas var Eddies manager och bokare under samma period. Och som gubben i lådan dyker Fredde Mattsson upp och bidrar med vokal. Ett pärlband av hits är vad som serveras, faktiskt i stort sett samma repertoar som på turnéerna på 90-talet.Har du sett DVD’n från Gröna Lund 1993 (Eddie Meduza Live(s) ) så vet du vad som bjuds.
Fet rock’n roll så att brallorna fladdrarrrr !

Övriga band som är klara

The Scams
Troublemakers
Artillery
Revelations
Egonaut
Grande Royale
The Embodied

Sedan tillkommer såklart över 50 tatuerare som tatuerar på plats, massor av försäljare, konstnärer och annat sevärt där lokalt blandas med
internationellt.

Passa på att införskaffa din biljett redan nu!
Mer info hittar du på hemsidan www.rocknart.se

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.