Första bandsläppet för Metallsvenskan 2014

0

1454588_693503974001678_816407130_nBandsläppen till sommarfestivalerna 2014 är i full gång och inte kan Metallsvenskan vara sämre. I dag presenteras de 7 första banden som kommer att delta i Örebro den 23-24 Maj. I detta släpp finner vi de två större akterna Kreator och Pentagram, de just nu mycket aktuella banden Bombus, Horisont och In Solitude som alla, under de senaste månaderna, har släppt nya kritikerrosade album. I tillägg till det kommer du även kunna se de galna clownerna i Skitarg på scen och självklart kommer Metallsvenskans egna husband The Kristet Utseende ställa till med kalas.

För er som inte känner till konceptet kring Metallsvenskan så är det precis som det låter, Sveriges högsta serie i hårdrocksfotboll. En tvådagarsfestival i Örebro med det bästa av två världar (tre om du räknar med ölen). Festivalen har sedan den startade 2009 växt såpass att de i år beslutat sig för att flytta festivalen till Brickebackens IP för att undvika allt köande som uppstod under förra årets festival. Vi ser fram emot nästa års festival och kommande bandsläpp. We’ll keep you posted.

Biljetterna kan du från och med 11/11 klockan 11 köpa på http://www.ticnet.se och mer info om festivalen finner du på http://metallsvenskan.com/start/

 

Är du inte bekant med uppställningen så här långt så kolla in följande länkar:

Kreator

http://kreator-terrorzone.de/

Pentagram

https://www.facebook.com/pentagramusa

Bombus

http://www.bombusmusic.com/

Horisont

https://www.facebook.com/horisontmusic

In Solitude

https://www.facebook.com/insolitudeofficial

Skitarg

https://www.facebook.com/skitarg

The Kristet Utseende

https://www.facebook.com/thekristetutseende

 

About Author