Första bandsläppet för Sweden Rock Festival 2016

0

Sweden Rock Festival 2016

Sweden Rock Festival 2016 kommer att äga rum 8-11 juni nästa år och kommer precis som vanligt hållas i Sölvesborg. Idag har de nu presenterat de första 22 artisterna av de 82 som kommer att uppträda under nästa års upplaga av festivalen. Samtidigt så släpper de även 3- och 4-dagarsbiljetterna till nästa års festival. I de 3000 första biljetterna ingår antingen en särskild T-shirt som inte kommer att finnas tillgänglig någon annanstans, eller en provprenumeration på Sweden Rock Magazine.

3-dagarsbiljetten ger tillträde till de tre ordinarie festivaldagarna 9-11 juni. 4-dagarsbiljetten ger som vanligt även tillträde till onsdagen den 8 juni, då bara halva festivalområdet är öppet. Både 3- och 4-dagarsbiljetterna finns även som VIP-biljetter med extra innehåll. Ett begränsat antal 1-dagsbiljetter till de olika dagarna släpps i vår, då de har en större del av programmet färdigt.

I vanlig ordning är det maximala antalet besökare begränsat till 14 000 onsdagen den 8 juni och 33 000 övriga dagar. Inför 2015 tog både 3- och 4-dagarsbiljetterna slut fortare än någonsin, så vi rekommenderar starkt att du skaffar din biljett tidigt!

Artister som släpptes idag är:
Amaranthe
Avantasia
Blind Guardian
Bonafide
Dan Baird & Homemade Sin
Dan Reed Network
Eclipse
Finntroll
Gun
King Diamond
King Witch
Legion Of The Damned
Lordi
Loudness
My Dying Bride
Pedalens Pågar
Robin George & Dangerous Music
Satyricon
The Hellacopters
Tribulation
Twilight Force
Twisted Sister

About Author

Robban är en 30 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!