GOTHENBURG SOUND FESTIVAL

0

I januari 2013 är det dags. För första gången någonsin slår Gothenburg Sound Festival upp portarna. Att som hårdrocksband komma från Göteborg är något som nu för tiden inger respekt och är ett kvalitetsmärke av rang. Göteborgs soundet har fått agera som inspiration för hårdrocksband över hela världen. Det är dags att hylla den musik som satt Göteborg på världskartan.

4-5 januari slår Trädgår’n i Göteborg upp portarna för den första och förhoppningsvis inte sista Gothenburg Sound Festival.

Grunden till Göteborgssoundet lades under tidigt 90-tal och medlemmar från de band som spelade då kan du nuförtiden höra i band som In Flames, Dark Tranquillity och Hammerfall och Evergrey.

Denna festival är en chans för alla som vill att få minnas, ta del av och lära sig om hur allting startade. Dessutom är det nog ingen som tackar nej till att få höra sanslöst tung musik och headbanga sig medvetslösa.

Parallellt med festivalen visas en konstutställning på Storan i Göteborg, Gothenburg Sound: The Exhibition. Här kommer det att ställas ut konst, det bjuds på chansen att höra företrädare för banden berätta anekdoter som aldrig berättats förut, talkshow-serien Bullseye tar över scenen på lördagen för att prata med medlemmar från In FlamesDark tranquillity och At the Gates. Och mycket mer.

Missa inte den här sanslösa chansen att se:

Cermonial oath (med medlemmar från bl a In Flames och Hammerfall)

Death Destruction

Dream Evil

Engel

Gardenian

Minora

Nightrage

Snowy Shaw

The Resistance

Det här vill ni INTE missa!!

För mer information och för att köpa biljetter, besök:

http://gothenburgsound.com/About Author