Hårdrocksrekord på Ullevi med Guns N’ Roses

0
Guns N' Roses

Guns N’ Roses Ullevi 2018 Fotograf: Natalie Greppi

64 289 personer stod i publiken under Guns N’ Roses konsert på Ullevi igår ikväll när de avslutade med en av tidernas mest ikoniska låtar, Paradise City. Publiksiffran slår Metallicas tidigare rekord på 63 036 personer i publikhavet.

Guns N’ RosesNot In This Lifetime Tour” har fullkomligt lagt Europa vid sina fötter. Med en bra bit över en miljon sålda biljetter bara i Europa (inklusive en slutsåld och kritikerhyllad konsert på Friends Arena 29 juni 2017) avslutades nu turnén inför ett fullsatt Ullevi.

Den framgångsrika turnén visar återigen att attityden, energin och själen i både Guns N’ Roses och rockmusikscenen är minst lika stor som för tre decennier sedan när bandet slog igenom och blev världens största band.

Medan Axl Rose sylvassa stämma och Slash bärande gitarrslingor nu ebbar ut över Ullevi i sommarnatten kan vi bara stämma in i att vi varit med om något episkt.

About Author

Robban är en 29 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!