Hatebreed och Municipal Waste ställer in sina framträdanden på Metallsvenskan

0

36c241ce60c323f965bfd025d3752b7235fe77I fredags lät festivalen metallsvenskan meddela att banden Hatebreed och Municipal Waste är tvungna att ställa in sin medverkan på årets festival. Metallsvenskan är en kombinerad fotbollsturnering och metalfestival som går av stapeln den 3-4 juni på Pappersbruket i Örebro. Följande meddelande går att läsa på festivalens facebook:

Vi har usla nyheter att leverera denna fredag! Tyvärr har tyska bokningsbolaget som vi bokat Hatebreed och Municipal Waste av gjort en riktigt stor miss och bekräftat Metallsvenskan och kommunicerat att vi ligger i juli till banden. Tyvärr kommer alltså inte Hatebreed eller Municipal Waste att spela på Metallsvenskan 2016! Vi kommer att göra allt för att hitta riktigt bra ersättare till bägge banden!

Band som fortfarande kommer att spela på festivalen är Ghost,Dark Funeral, Operation Mindcrime (med Geoff Tate från Queensryche), Tribulation, Bombus, Deals Death och The Hawkins. Det kommer att bli totalt cirka 20-25 band som kommer att spela på Metallsvenskan 2016. Biljetter går att köpa tickster – LÄNK

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.