Howl From The Coffin Festival – ett dödsvrål från Ölsta Folkpark

0

13254100_620627568102893_9021813985852449125_nFestivalsommaren börjar lida mot sitt slut men än är det liv i de gamla liken. Har du tröttnat på stora evenemang och söker dig till de mindre eldsjälstillställningarna så är Howl From The Coffin festivalen för dig. Den 20 augusti smäller det hårt i Ölsta Folkpark på Ekerö. Då tar denna nystartade death metal-festival sina första stapplande steg och presenterar en gedigen laguppställning under två dagars tid. Eller vad sägs som Bombs of HadesCentinexCoffin CreepGrave, Interment, LIK, Morbid Illusion, Sorcery och Usurpress?

Utöver detta så bjuds det på celebra gäster i form av CC Company och SPEGLAS. För att främja det kulturella och konstnärliga kommer Anu BringErik Rovanperä och TONK ställa ut konst medan TPL Records kränger skivor. Är du vegetarian, vegan, glutenintolerant eller liknande så behöver du inte oroa dig för självfallet kommer Gnarly Burger Foodtruck att erbjuda något som passar för alla.

Biljett tingar du på följande LÄNK.
Och för mer information och ständiga uppdateringar spanar du in festivalens FB-event – LÄNK.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.