Ice Age och Veonity till Vicious Rock Festival

0

Idag släppte Vicious Rock Festival ytterligare två band till sommarens festival. Denna gång presenterar arrangörerna Ice Age och Veonity.

Veonity kom till under 2013, släppte kort därefter EP:n Live Forever och blev signade till Sliptrick Records. 2014 gick de in i studion för att påbörja arbetet med sin första platta Gladiator’s Tale som släpptes i början av 2015. I september i år släppte de sitt andra album som döptes till Into The Void och sommaren 2017 kommer de alltså spela på Vicious Rock i Trollhättan tillsammans med Ice Age.

Ice Age bildades i Göteborg 1985 av bandets sångerska och gitarrist Sabrina Kihlstrand och bandets sound har sedan starten gått från power metal till ett råare thrash-sound. Efter flertalet medlemsbyten och banduppbrott har bandet återigen kommit igång med grundaren Sabrina vid rodret och gillar man soundet från tidiga Megadeth and Metallica tycker vi att man ska bege sig till Vicious Rock i sommar och se dem spela live på scen i Trollhättan

Vill man köpa biljetter till denna festival kan man gå in på tickster.com.

Biljettpriset i år är 495 kr + serviceavgift. (Detta ger dig tillgång till festivalen på både fredag och lördag)
Entré för enbart fredagen kostar 100 kr kontant i entrén.
Entréavgift för lördagen, utan biljett, kostar 500 kr kontant i entrén.
Barn under 13 år kommer in gratis med målsmans sällskap! (Målsmannen måste dock ha biljett)

 

About Author

Robban är en 29 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!