Iron Maidens konsert på Ullevi flyttas till 2022

0

iron maden ullevi tour 2022Iron Maidens konsert den 3 juli 2021 har flyttats fram till 22 juli 2022. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor!

Iron Maiden behöver knappast någon närmare presentation. Under sin mångåriga karriär har det legendariska heavy metal-bandet spelat på Ullevi fyra gånger tidigare. Nu kommer de tillbaka till Göteborg med sin turné ”Legacy Of The Beast Tour”.

Sedan turnéstarten har Iron Maiden besökt 39 länder världen runt. Sommaren 2018 gjorde de stopp i Sverige med två utsålda spelningar på Sweden Rock Festival och Tele2 Arena. Med flera hits och fanfavoriter i bagaget kommer bandet kunna bjuda på något för alla när de kommer till Ullevi, oavsett om du är ett stort Iron Maiden-fan eller bara är sugen på en sommarspelning på en av nordens största arenor.

Special guests: Airbourne och D-A-D
Till konserten på Ullevi tar Iron Maiden med sig gästartisterna Airbourne som är ett av världens mest populära hårdrocksband och alltid bjuder på en live-upplevelse utöver det vanliga. Deras musik har ett unikt sound med influenser från stora band som AC/DC, Def Leppard, Thin Lizzy och Motörhead.
Även det danska rockbandet D-A-D följer med som gästartister.

I samband med flytten passar Live Nation också på att släppa upp ytterligare sittplatsbiljetter till försäljning. Biljetter till det nya konsertdatumet 22 juli finns ute NU via LiveNation.se

Vi ses på Ullevi!

About Author

Robban är en 32 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!