KERRY KING HYLLAR DIMEBAG

0

Han använde aldrig gitarren för att spela in på, utan ville mer ha ut känslan av att ha den där.

”När Dimebag dog så fick det mig att se annorlunda på mina solon och jag ville börja spela dem bättre och med mer noggrannhet. Inte för att jag kan fylla hans skor, för det kan ingen, men jag ville lägga mer tid på dem till minne av honom”

Inspelningen av ”World Painted Blood” var en ny erfarenhet för bandet då de vanligtvis kommer fullrepade in i studion, men för att kunna jobba bättre med producenten Greg Fidelman så kom de in med material istället för färdigt material.

” Att de inte repat låtarna i 6 månader innan de kom in i studion tror jag gjorde att deras entusiesm i studion var väldigt hög” – säger Fidelman

Plattan är tänkt att släppas i sensommar.

About Author