Lillasyster släpper singeln Krossat Glas

0

Lillasyster (ny promo 2).Belönade med guldskiva för singeln Så jävla bra, mångfaldigt grammis-nominerade och över 30 miljoner streams på Spotify levererar Lillasyster singeln ’Krossat Glas’ som släpps den 31 oktober. Låten är producerad och mixad av legendariske Roberto Laghi (Mustasch, Lok, Hardcore Superstar, At The Gates, In Flames m.fl) och inspelad i den anrika Studio Bohus.

cute-sleeping-moment-lion-wallpapers-1920x1080Lillasysters frontman, och huvudsakliga låtskrivare, Martin Westerstrand har i och med inspelningen av det kommande albumet arbetat tillsammans med Roberto Laghi för första gången sedan hans förra band Lok lade ner 2002. Precis som då har de lyckats skapa något helt unikt tillsammans. Lillasyster är starkare än någonsin och deras nya låtar i kombination med Roberto Laghis sound överträffar alla förväntningar. Nya singeln Krossat Glas’ är en försmak på det kommande fjärde albumet.

Lyssna här: spotify:track:3RMbf9jD2PNS4hZwH6T0uH

’Krossat Glas’ handlar om att gå på krossat glas, och att bara fortsätta och gå vidare, trots att fötterna skriker av smärta och man fattar att man gör så jävla fel. Man vet att man bankar huvudet i väggen och att det rinner blod från såret men man slutar inte. Man bara fortsätter med dumheterna mot allt sunt förnuft. Vi har alla varit där och många av oss är där idag. Det gör ont och det gör ännu ondare att VETA att man gör fel – men vi fortsätter barfota ner genom den brutala korridoren som är full av glasskärvor.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.