Live to Win redo för ny upplaga till förmån för Barndiabetesfonden

0

Förra året såg insamlingskonceptet Live To Win dagens ljus för allra första gången. Startskottet var när dottern till en av grundaren Emil Näsströms vänner insjuknade i en elakartad hjärntumör. Emil, som själv har två döttrar, kände ett behov av att åtminstone göra något och detta något blev att starta Live To Win. Förra årets insamling och tillhörande konsert riktade sig därför till Barncancerfonden.

I år är det Barndiabetesfonden som är insamlingens förmånstagare. Nytt för i år är också att Live To Win numer drivs som en ideell förening med syfte att samla in pengar till organisationer som arbetar för barn på olika sätt. Som en del i detta arrangerar föreningen en insamlingskonsert. Årets line-up består av fyra band från vitt spridda håll inom hårdrock- och punkscenen. Dessa är Saved by insanity från Linköping, Sepulchral Frost från Stockholm, Recreated från Göteborg och sist men inte minst Skrammel från Västervik.

Insamlingskonserten hålls i år den 20 juli i Fårhult utanför Västervik. Första band går på scenen klockan 20:00, men grillen som står för matserveringen tänds tidigare än så så det är bara att dyka upp framåt sen eftermiddag för trevligt häng och kanske ett bad i någon av de närliggande sjöarna.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.