Lördag på Skogsröjet ger Pretty Boy Floyd och Siphon Fuel

0

Pretty Boy Floyd

1987 bildades glambandet i Hollywood. Två år senare släppte de sitt debutalbum ”Leather Boyz With Electric Toys”. Sedan dess har de stött på många komplikationer, och listan över forna banmedlemmar är för lång för att räkna. Men en sak är säker, vad de än tar sig igenom så kommer de alltid tillbaka. I början av April avslöjade de att de plockat med sig en ny trummis efter att Vik Foxx lämnat dom, och in trädde då Murderdolls Ben Graves. Just nu är bandet på väg till Sverige för att göra en mindre turné här och i Norge.

Släppta studioalbum:
Leather Boyz With Electric Toyz (1989)
Porn Stars (1998)
Size Really Does Matter (2004)

Facebook HÄR! Spotify HÄR!

Speltid på Skogsröjet: Lördag 21:45, Station ScenSiphon Fuel

Disel doftande Hårdrock med bacon svettiga riff.

Sedan bandets originaluppsättning var klart så har de gjort sitt namn minnesvärt i hemstaden Göteborg. Med en lång lista över alla klubbar de gästat så har de fångat intresse hos flera bokare som gladerligen tar tillbaka dom. 2010 var året då allt tog fart, de fick öppna åt Ted Poley och spela under Göteborgs kalaset mitt på stan. Året efter blev inte sämre då de åkte på turné med Vain i Sverige och Norge, och nu är aktuella för ytterligare en Sverige/Norge visit.

Facebook HÄR! Spotify HÄR!

Speltid på Skogsröjet: Lördag 14:15, Röjet ScenTillsammans är nu Pretty Boy Floyd och Siphon Fuel aktuella för en turné i Sverige och Norge, då de kommer besöka dessa städer:

12/8 – Club Dirty Harry Växjö
13/8 – Skogsröjet, Rejmyre
15/8 – Elm street, Oslo, Norge
17/8 – Club Helldorado, Söderhamn
18/8 – Horns Up, Malmö
19/8 – Backstage Rockbar, Trollhättan
20/8 – Untouchables Rock Club, Jevnaker, Norge
21/8 – Harry B James, Stockholm
Om du vill vinna en ”meet n greet” med Pretty Boy Floyd så går du in på Skogsröjets hemsida och tävlar! Länken HÄR går till rätt sida direkt.

About Author