Metal Tales: Fury of the Guitar Gods – Spelet vi alla väntat på

0

Metal Tales: Fury of the Guitar Gods
Vem har inte alltid drömt om att med hjälp av sin gitarr rädda världen tillsammans med sina metal-bröder och systrar och delta i våldsamma strider om livet? Om så är fallet är Metal Tales: Fury of the Guitar Gods allt du någonsin bett om och lite till! Detta är ett spel av metalheads för metalheads!

Metal Tales: Fury of the Guitar Gods blandar härlig metal med rent adrenalin. Kämpa mot förbannelsen som påverkar dina metalbröder och befria dem från en uråldrig ondska som sprider sig. Detta är det senaste projektet av de spanska spelutvecklarna Nuberu Games i samarbete med Kiss Ltd och kommer att vara tillgängligt på Steam fr.o.m. fredag 18 November.

Metal Tales: Fury of the Guitar Gods innehåller originalmusik från våra vänner i Despite, Diego Teksuo, Persefone, A Breach of Silence, Striker, Hyperion, Hyde Abbey, Legacy of Brutality och Nameless Day Ritual. Spelet går ut på att ta sig igenom olika spelnivåer, samla på sig föremål som gitarrer, strängar, pedaler, förstärkare och allt annat som man kan behöva för att med sin gura bekämpa ondskan i världen. Varje level innehåller en ny typ av Metal-Boss att strida mot, alla med sin egen genre. Bossar som finns är exempelvis black metal boss, math metal boss, nordic metal boss, power metal boss o.s.v. för att nämna några.

Man kan välja mellan olika karaktärer att spela som och känner man inte för att spela själv så går det alltid att bjuda hem polarna på ett glas öl eller två och lira CO-OP.

Här nedan finns en trailer för spelet

För mer info om spelet finner ni länkar till Metaltales hemsidaFacebook och Twitter här! Vill man ladda ner spelet finns länken till STEAM här.

About Author

Robban är en 29 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!