Mötley Crüe släpper teaser till kommande live-DVD

0

ImageProxyLegendariska Mötley Crüe avslutade sin trettiofemåriga turnékarriär som band, på nyårsafton 2015, med en spektakulär utsåld show på Staples Center i sin hemstad Los Angeles. Det var också där allting började 1981. Showen markerade också slutet av deras tvååriga The Final Tour som utspelade sig på fem kontinenter (Nordamerika, Sydamerika, Europa, Australien och Asien) med mer än 164 spelningar. Bandet, som är kända för att göra over-the-top framträdanden, sparade inte på krutet. Bland annat tog basisten Nikki Sixxs bas och spottade eld och trummisen Tommy Lee körde trumsolo i en berg-och-dalbana. Självklart var bandet noga med att filma allt och släpper nu ett videoklipp som är en smygtitt på deras kommande live-DVD. Klippet kan du se här nedanför.

Förutom live-konsert film planerar Mötley Crüe att inom en snar framtid släppa ett stort box-set med musik samt långfilmen The Dirt, som är baserad på bandets bäst-säljande självbiografi från 2001. Vid en presskonferens i Los Angeles i januari 2014 skrev alla bandmedlemmar under ett kontrakt som gjorde gällande att efter denna turné lägger bandet ned verksamheten.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.