Muskelrock släpper fler band

0

Universums starkaste festival återvänder för nionde gången till Tyrolen i Blädinge. Kom och njut av fantastisk musik, mat och stämning i den unika 60-talsparken. Tre dagar fullspäckade med konserter med band från när och fjärran och massa andra roliga upptåg den 1-3 juni. Senaste tillskotten till laguppställningen hittar ni nedan!

RAVEN
Ett NWOBHM band som är svåra att inte älska är Raven. Sedan 1974 har bröderna John & Mark Gallagher spelat ihop och sedan 1988 har trummisen Joe Hasselvander varit en stabil medlem i bandet. De har hängt med länge men älskar fortfarande att stå på scen. Kom och se äkta spelglädje och broderskärlek när Raven intar Venedigscenen!

ANTICHRIST
Muskelrocks husband gör sin nionde spelning på festivalen. Missa inte smålands thrash metal kungar! Nya albumet Sinful Birth släpps under våren på I HATE records. Vi har bett dem att spela Europes första platta live men vi får se vad de bjuder på i slutändan! Ojojoj vilket party det kommer bli torsdagen den 1 juni runt midnatt! Obligatorisk närvaro!

LEATHER LEONE
En av den amerikanska hårdrockens största sångerskor Leather Leone gör Tyrolendebut. Hon har frontat det klassiska bandet Chastain från och till sedan 1984. 1989 släppte hon soloplattan Shock Waves, då med artistnamnet Leather. Sedan 2015 turnerar hon med sitt soloprojekt och bjuder på det bästa från sin tid med Chastain och från Shock Waves plattan.

BLACK CAPRICORN
För första gången har vi äran att välkomna ett band från Sardinien till Muskelrock, Black Capricorn. De bjuder på doom metal av klassiskt slag. De bildades 2007 och har hunnit släppa 3 fullängdare och nu är det dags för Sverigepremiär. Kom och lyssna på Muskelrock!

Tidigare bekräftade band:
BLOOD CEREMONY(can)
CAULDRON(can)
WITCHFYNDE(uk)
BLACK MAGIC(no)
VOLTAX(mex)
TYRANEX
MAUSOLEUM GATE(fi)

Biljetter köper du här – LÄNK

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.