Nazghor släpper nytt album

0

Black metal bandet Nazghor laddar inför sjätte albumet Infernal Aphorism. Med Uppsala som högkvarter skapar bandet musik som är ond men samtidigt melodiskt och vacker. Nazghor har arbetat intensivt i fem år och har utöver dessa sex album hunnit med att spela live i både Polen och Tyskland.

2016 spelade bandet på ett stjärnspäckat Kings of black metal med bland annat Taake, Primordial, Acherontas, Archgoat, Desaster, Nargaroth, Valkyrja m.m. Nazghor är aktuella för årets upplaga av Howl from the Coffin och kommer att turnera i början av november i länder som Ungern, Kroatien och Slovakien.

Bandet är väldigt stolta över att ha signat med Non Serviam Records inför släppet av Infernal Aphorism som släpps fredagen den 13 oktober. Redan nu kan man lyssna på låten Decretion at Eschaton på länken nedan.

Nazghor har utvecklas något fruktansvärt sedan första släppet men även om den kommande plattan är något brutalare så har man aldrig snålat med melodier. Nazghor skriver, spelar in och mixar själva medan mastring görs på annan ort.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.