Nightwish kommer tillbaka med besked 2018

0

Nightwish Floor JansenFinska Nightwish har nyligen gått ut med att bandet kommer ta en liten paus under 2017 för att ladda batterierna och planera bandets framtid för att under 2018 komma tillbaka starkare än någonsin.

Många på nätet har spekulerat om att det knakar i fogarna mellan bandets medlemmar men Floor Jansen har nu valt att dementera detta och sätta stopp för framtida teorier om att bandet har problem.

Hon säger till Metal Wani att de tar ett års break för att reflektera över livet, bandets framtid och allt som hör där till. När hon får frågan om de tar ett break för att producera ett nytt album svarar hon:

”Well, we’ll be back in 2018. We haven’t said anything about a record or what we’re gonna do. We have been keeping it a secret on purpose, ’cause it’s something special, something that I really think Nightwish fans will really like. But indeed, for now, we’re taking a break from the whole thing – not because it wasn’t good, but maybe because it was good. It’s good to reflect on life and take a step back and sit and relax and do something else. And we’ll be back with a vengeance in 2018.”

Så alla Nightwish-fans ska med andra ord inte vara oroliga utan snarare uppspelta och förväntansfulla på vad som komma skall och förvänta sig något storartat under 2018. Exakt vad det blir återstår att se men vi kan ju alltid hoppas på att bandet kommer till Sverige på besök!

Nightwish-familjen väntar dessutom tillökning. Floor Jansen gick i september ut med att hon var gravid och väntar sitt första barn ihop med Sabaton’s trummis Hannes Van Dahl så att hon kommer lägga mycket av sin lediga tid under året med sin familj lär ju inte komma som en överraskning. Många fans har oroligt spekulerat på nätet om att hon kommer lämna bandet p.g.a. detta men hon var snabb med att dementera dessa rykten och säger att hon älskar bandet på tok för mycket för att på något sätt släppa det livet och att hon verkligen inte har några planer på att sluta.

Kort och gott, Floor’s resa tillsammans med Nightwish har bara börjat och vi har mycket att se fram emot i framtiden!

About Author

Robban är en 30 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!