Opeths kommande liveinspelning visas på svensk biograf

0

I samband med DVD-/Blu-Ray- och vinylsläppet av liveinspelningen Garden of the Titants: Live at Red Rocks Amphitheatre visas Opeths senaste triumf exklusivt på Bio Rio i Stockholm (1 november) och Bio Roy i Goteborg (3 November). Medlemmar från Opeth är på plats för ett efterföljande Q&A och signering.

Visas även som Filmfrukost 4 nov i Stockholm!

Den 11 maj 2017 ställde sig de svensk metallegendarerna på Red Rocks Amphitheatre i Denver, Colorado och visade upp deras enastående kvaliteter både genom klassiska och nya Opeth-låtar. Opeth har sedan första ögonblick varit en ostoppbar kraft som plöjt genom det generiska med sin unika upptäckarlusta – en progressiv syn på musik som hållit dem aktuella och relevanta i över 25 års tid. Genom att vägra begränsa sig till en enskild genre har en av Sveriges största metalexporter genom tiderna fortsatt att överraska med innovation och klass. Inget har förändrats på 2016 års Sorceress, Opeths tolfte och senaste album i karriären.

Biljetter till Stockholm – LÄNK
Biljetter till Göteborg – LÄNK

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.