Pestens tid är NU!

0

Metalheads, lend me your ears!

Nu jäklar har pesten kommit tillbaka och sprider sig som en löpeld genom Sverige.
Som ni känner till vid detta laget har vi styrt om i lägret och skaffat oss en helt ny trummis. För er som inte känner till det, säg hej och välkommen till Oscar ”Norrland” Hammar!

Vi har nu kört de tre första giggen med vår nya fina analoga trummaskin av kött och blod och responsen har varit fantastisk! Oscar är en fullblodig metal-trummis utrustad med sjuk teknik, groove och maskingevärssmatter i både virvel och baskagge. #nöjd

Nu på fredag den 15e april entrar vi Sticky Fingers med support av tunggungarna i bandet Helldog. Vi är också i full färd med att filmas för en dokumentär och givetsvis kommer gigget på Sticky att filmas, så se till att vara sminkade och fina (eller inte) när ni kliver in genom dörren! Som alltid kommer det att vara gött röj och trevligt häng!

Efter detta så styr vi slagskeppet mot Sveriges östra kustlinje. Den 22 april ser ni oss på Dark Spring Fest i legendariska Nalen i Stockholm tillsammans med Hetroertzen och Mystruin. Ett blytungt alternativ för alla er som förbannar vårsol och pollenattacker! Senare under sommaren kommer ni även att se Chugger på diverse festivaler runt om i Sverige. Den 29-30 Juli står vi tillsammans med Entombed AD på Gamrocken i Ludvika och på en annan trevlig festival vi ännu inte kan avslöja namnet på. Hedemora och Borlänge kommer också att få smaka på pesten i augusti då vi även kommer att spela på Kings Arm och Black Rock. Under våren och sommaren så kommer vi också att gå in i studion igen för att spela in en ny singel för kommande album. Vi ser verkligen fram emot att höra hur soundet kommer att utvecklas i sin helhet med vår nya slagkraft. Som avslutning på 2016 så kommer vi givetvis att röra oss utanför Sveriges gränser, men mer om detta i ett senare inlägg!

Kort sagt – 2016 kommer sitta bättre än en hel special och en folköl i sommarsolen!

Stay true, stay METAL! \m/

Chugger - The Heist

About Author