Premiärvisning av Tyranex senaste musikvideo!

0

Sveriges tuffaste DIY thrash metal band går under namnet Tyranex och är tillbaka på spelplanen under premissen att anfall är bästa försvar. Med över ett decennium i bakfickan, och två fullängdare som ess i rockärmen, har det blivit dags för platta nummer tre att göra entré. Death Roll, döpt efter krokodilerna blodiga dödsrullningar släpps den 31 mars via GMR music group. Redan nu kan vi dock bjuda på titelspåret i dess fulla prakt. Eget producerad och med bandgeneralen/gitarristen Linnea Landstedt (som till dags dato även lirar i klassiskt legendariska Ice Age) bjuder denna video på det bästa bandet har att erbjuda. Med en fullängdare som är det snabbaste de någonsin har släppt är det bara att luta sig tillbaka och följa med i adrenalinrushen.

Vi ville göra en rå och enkel video där tittaren får komma nära inpå oss. Den speglar det vi älskar att göra, att spela live. Det ska kännas som att man får stå uppe med oss på scen på en liten svettig klubb någonstans i underground Tyskland. – Linnea

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.