Sista banden klara till Muskelrock och Live Evil Tent

0

Universums starkaste festival återvänder för nionde gången till Tyrolen i Blädinge. Kom och njut av fantastisk musik, mat och stämning i den unika 60-talsparken. Tre dagar fullspäckade med konserter med band från när och fjärran och massa andra roliga upptåg den 1-3 juni. Senaste tillskotten till laguppställningen hittar ni nedan!

Från festivalens facebook:

TRIBULATION
Dessa gossar från Arvika har gjort succé de senaste åren och turnerat världen runt och släppt tre fantastiska skivor. Många är vi som minns deras fantastiska spelning på Muskelrock 2015. Nu kommer de tillbaka för att bjuda på en midnattsmässa på torsdagskvällen! Missa inte detta!

MERCILESS
Merciless bildades redan 1986 och var med och startade upp den svenska dödsmetallscenen. Nu har de bestämt sig för att pensionera bandet och detta var sista chansen att få dem till Muskelrock. Var på plats vid Venedigscenen vid midnatt på fredag för att inte missa dessa legender! Merciless spelar ju också i Karlstad på vår officiella förfest 12 maj tillsammans med Saint Vitus, Tombstones & The Lurking Fear på Nöjesfabriken. Vi ses där också hoppas vi!
Mer info om förfesten i Karlstad: www.facebook.com/events/377723959271886

STEEL INFERNO
Detta Köpenhamnsband bjuder på klassisk heavy metal av bästa sort! Deras debutalbum Aesthetics of Decay som släpptes i höstas har snurrat flitigt i kassettspelaren i firmabilen och vi ser fram emot att få se dem på Tyrolens scen i sommar.

NEBULOUS AURA
Sista bandet som är bokat till årets festival är ett gäng ungdomar från trakten som vi vill lyfta fram. Nebulous Aura är ett ungt Smålandsband som har spelat i ett par år och nu är redo för Muskelrock. De spelar mörk heavy metal med doom influenser och har släppt 2 demos och håller på att färdigställa sitt debutalbum. Kom och lyssna på dem på Muskelrock!

Festivalen låter också meddela att de nu bara är ett fåtal artister kvar som ska annonseras ut inför årets festival. De Extra Starka biljetterna säljs bara fram till 1 maj så det börjar bli bråttom om man är ute efter en sådan raritet. Dessutom förvarnar de om att biljetterna förmodligen kommer att gå åt snabbt framöver och uppmanar folk att köpa sin biljett direkt på följande länk:
http://www.tickster.com/sv/events/1nh3l9cy08uvk61/2017-06-01/muskelrock-2017

Även funktionärer eftersöks och intresserade kan höra av sig till info@tyrolen.se för att anmäla intresse.

Festivalen kommer dessutom köra Live Evil Tent – en festival i festivalen!

The LIVE EVIL TENT returns to MUSKELROCK!
We love Live Evil Festival London & Berlin and are very happy to announce the return of the Live Evil tent at Muskelrock! This year with great bands and Djs, Blädinge Film Festival with the great people from Heavy Metal Action Night and other nice events from wednesday until sunday morning!

LIVE ON STAGE:

THURSDAY:
BARROW WIGHT
All the way from Canada: The true kings of Mordor Metal!

FRIDAY:
VAMPIRE
One of swedens finest metal bands right now! On friday they will release their second album, ”With Primeval Force”, and the 2nd of june they will tear apart the Live Evil Tent!

SATURDAY:
CC COMPANY
Värmlands finest Rock n roll trio! With members from Enforcer & Tribulation!

Klara band:
BLOOD CEREMONY(can)
CAULDRON(can)
WITCHFYNDE(uk)
BLACK MAGIC(no)
VOLTAX(mex)
TYRANEX
MAUSOLEUM GATE(fi)
BLACK CAPRICORN
LEATHER LEONE
ANTICHRIST
RAVEN
GIRLSCHOOL
EDDY MALM BAND
KADAVAR
BANG
IRON CURTAIN
DEAD KOSMONAUT
SCREAMER
HANDS OF ORLAC
COVEN

DESTINY
DEMON HEAD
ORKAN
TRIBULATION
MERCILESS
STEEL INFERNO
NEBULOUS AURA
BARROW WIGHT
VAMPIRE
CC COMPANY

 

 

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.