Supralunar skänker gage till Barncancerfonden om de vinner Sweden Rock Festivals bandtävling

0

Rocktrion SUPRALUNAR från Stockholm är i final i Sweden Rock Festivals bandtävling 2017. ”Om vi når hela vägen fram till Sweden Rock skänker vi hela vårt gage på 5000:- till Barncancerfonden lovar bandet”

Över 900 band från hela världen anmälde sig till tävlingen, 135 togs ut till första omgången och nu återstår 25 band i final som tävlar om att få spela på SRF i sommar. De tre band som får flest röster samt ett “wildcard” som väljs ut av en jury får spela.

Röstningen i finalomgången pågår mellan  1:a februari kl 9.00 och 8:e februari 17.00.Man kan rösta 2 gånger om dagen per IP-adress.

Länk för röstning och info:

http://www.swedenrock.com/festival/artister/bandtavling-2017

SUPRALUNAR är en hård rocktrio från Stockholm. Vissa beskriver bandet som ”en blandning av Foo Fighters och Sweet” eller “som The Beatles men hårt”. Avgör själva! Den 23 januari 2015 släpptes fullängdsdebuten A New Hope på Dead End Exit Records/Sound Pollution. Plattan har fått en drös väldigt fina recensioner internationellt och gick varm på P3 Rock där den också hamnade på årsbästalistan. Sedan tidigare finns även ep:n Unzip To Rock! på Spotify, iTunes och dyl. Just nu är bandet i slutskedet av mixningen av nästa platta som går åt ett lite hårdare håll och beräknas släppas under våren. Supralunar är ett väldigt underhållande liveband med en energisk och varierad show. Bandet har spelat bl.a. på Skogsröjet, Malmöfestivalen och KB.

Foto: Andreas Rolfer

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.