Tre veckor kvar till Rocktoberfest!

0

För fjärde året i rad går festivalen Rockstoberfest av stapeln. God mat, got sprit och helgjutna hårdrocksartister på scenen har arrangörerna lovat. Den 27 oktober är det upp till dig att besöka festen och se om du håller med dem. Men vad är egentligen Rocktoberfest? Jo, en finurlig hårdrocksversion av den klassiska tyska ölfestivalen Oktoberfest. Rocktoberfest blandar liverock med femstjärnig streetfood och kvalitetsöl. En helt ny variant av tyskarnas klassiska Oktoberfest.

I år har vi inga mindre än H.E.A.T, The Quireboys, Evergrey, Mother och Misery. Biljetter köpes via AXS.com där du själv väljer vilken prisklass som passar plånboken. Ståplatserna erbjuder dig bra utsikt över scenerna men se till att hänga på låset (17:00) när dörrarna öppnar eftersom sittplatser är begränsade. Om du däremot uppgraderar dig till en premium-biljett är det mycket mumma som följer med i priset. Ett köp av premiumbiljetten ger dig automatiskt medverkan i utlottning av ”Meet and greet” med Bo ”Zinny Zan”Stagman som sker i anslutning till konserten. Du har även sittplats vid arenans bästa platser. I priset ingår även en liter av den egna ”Rocktober-öl”samt valfri rätt från menyn.

Arrangör för evenemanget är Stureplansgruppen Arena Catering tillsammans med sina partners Gotlands BryggeriScream n’ Shout och Bandit Rock.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.