The Ugly klara för Mörkaste Småland

0
The_UglyTrots sin unga ålder har Mörkaste Småland vuxit sig till en festival att räkna med, och lockar fans från när och fjärran in till den småländska bygden. Den 28-30 September äger fjärde upplagan av festivalen rum, och nyligen bekräftades stockholmsbaserade black metal bandet The Ugly.

The Ugly
Är du verkligen perfekt precis som du är? Eller är det en ursäkt för att slippa möta dig Själv? Det tycks synnerligen arrogant, högmodigt och självförhärligande att upphöja sig själv och ens förgängliga lekamen till en avbild av perfektion och evig skönhet utan att ens göra sig besväret att söka sig själv i mörka, smutsiga vrår. Att bortse från vad du själv och din omgivning gjort dig till. Genom att nonchalant kasta bort de gudomliga gåvor som givits dig och skamlöst tära på Jorden och dess falnande rikedom genom att vältra dig i lyx och överflöd för att Du, just DU, uppenbarligen FÖRTJÄNAR det av den enkla anledningen att du en gång fötts och således har tillgång till nån sorts ”mänsklig rättighet”. Med simpel logik kan vi då dra slutsatsen att du också har en mänsklig skyldighet. Skyldigheten att dö som du förtjänar, som du själv valt, vare sig du vill och vet det eller inte. Är du lika perfekt när dödsångesten kryper innanför skinnet på dig, är du lika vacker i form av ett sargat, dumpat lik? Är du lika självsäker när din stinkande kropp ruttnar och förtvinar? När Sjukdom sliter och bölder brister? När den fula, vedervärdiga Sanningen stirrar dig i ansiktet. När Domen faller och Konsekvensen kommer.

Utdrag ur ”Människor som du och jag” ifrån ”Avskräde”.
Courtesy of Dead Dog Revelations

Samtliga släppta band hittils är:
IMMOLATION
TRIBULATION
THE HAUNTED
IMPIETY
NECROPHOBIC
RAVENCULT
VANHELGD
NECROWRETCH
CURSED13
KING OF ASGARD
PAGAN RITES
TREPANERINGSRITUALEN
THE UGLY
EL CAMINO

Likt föregående år erbjuds rabatt för hotellrum på Hotel Huligen för festivalens besökare. Använd koden: MÖRKASTE när du bokar.

Mer information finns på hemsidan – länk

About Author