Vi byter merch och kärlek från The Gloria Story emot din röst!

0

Gain/Rambo Live

The Gloria Story har dragit över landet och spridit glädje, fin musik och ögongodis.

Bandet i fråga har sålt platina av singeln OHNO(2010). The Gloria Story har under 2011 när de turnerat för skivan Shades Of White delat scen med Raubtier, Warrior Soul, Ted Poley, Gilby Clarke och Badmouth för utsålda hus och slog oss med häpnad på Skogsröjet.

Ryktet (Filip Rapp) säger att nästa skiva är redan på gång och vad skulle då passa bättre än en spelning på Sweden Rock Festival 2012?Vi gör nu ett gammalt hederligt utbyte: Röstar du på The Gloria Story HÄR och tar en skärmdump på ditt val så kan du vinna skiva och snygg merch från bandet!


Vi har två paket för tjejer som innehåller t-shirt och skiva, en i S och en i M. Specificera vilken storlek du vill ha.

Två paket för den trendmedvetne mannen med solglasögon- shades of white och ett ex av Shades Of White.

Dessutom har vi två ex av skivan Shades Of White som vi också tävlar ut.

Med alla dessa olika vinster så får du även en puss av Filip Rapp på Sweden Rock Festival om du skriver ditt telefonnummer i mailet  så ordnar vi det.När du mailar så vill vi att du också skriver vilket paket du vill byta din röst emot samt adress självfallet!För ta en skärmdump gör du följande på PC: Trycker på ”Print Screen”-tangenten och väljer att ”Klistra in” i ett mail och skickar till dave@crankitup.se.

Ska du göra en skärmdump på MAC trycker du shift+?+3 alternativt shift+?4 för att klippa ut endast del av skärmen. Bifoga sedan den bilden i ett mail och skicka till dave@crankitup.se.Vår egen Tottie snackade även med The Gloria StoryHarry B James.
About Author