Wacken 2015 slutsålt på mindre än 12 timmar!

0

bb836ab82eFör 10: e gången i rad är Wacken slutsåld!

På mindre än 12 timmar har en av Europas största hårdrocksfestivaler sålt slut alla sina 75 000 (!) biljetter för nästa års festivalvecka. När förköpen startade var mängden besökare fyra gånger högre än under 2014 och efter att de 10.000 X-Mas biljetterna sålt slut tog det inte många timmar innan 3-dagars biljetterna gick åt som glass i solsken.

För er som har inte har köpt en biljett finns följande alternativ:
På grund av det stora trycket av beställningar antar festivalen att det kommer att finnas flera dubbelbokningar och att en del biljetter inte kommer att betalas i tid varvid de återgår till försäljning. Så snart dessa blir tillgängliga kommer de att hamna på en väntelista som snart kommer att komma upp online. Mer information om detta kommer inom kort.

De som har fått tag på biljetter kommer att få dessa levererade så snart som möjligt.

De femton band som hittills är bokade till Wacken 2015 är Trans-Siberian Orchestra, Savatage, Running Wild, In Flames, In Extremo, U.D.O, Sabaton, Amorphis, Death Angel, Powerwolf, Ensiferum, Kataklysm, Cannibal Corpse, Sepultura och Thyrfing.

Ta en titt på www.wacken.com eller spana in deras officiella Facebook-konto www.facebook.com/WackenOpenAir.official

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.