SKOGSRÖJET! 12-13 augusti!

0

I samma stund som vi fick klart att CrankItUp kommer att täcka varje vrå, stock och sten på Skogsröjet 2011 så får vi det glada beskedet att SPELSCHEMAT är klart, goda nyheter kommer sällan ensamma! Läs och gråt! Av förväntan…. HÄR!


Fram tills att vi slår upp tältduken och välkommnar er alla till en liten pratstund i CrankItUp-tältet på Skogsröjets festivalområde den 12:e augusti så är vi sugna på att ta del av det ni tänker på innan festivalen!


Vad som helst som du vill dela med dig av; vilket band som du ser fram emot mest. Vad ditt ”camp” ska ha för tema. Ditt bästa minne från tidigare åt. Vi kommer att fram tills festivalen lägga in en egen kategori märkt ”Skogsröjet” på CrankItUp.se


Vill du efterlysa någon från förra året, stämma träff på platsen ni sågs? Ställa en fråga som vi kanske tar med i en eventuell intervju med ditt favoritband? Bjuda oss på ditt ultimata festivaltips? Hur gör du för att undvika myggbett? Vad du än tänker på och om du vill så är det bara att maila till davecrankitup@me.com så dyker det upp på siten och fb-sidan.


Vi ses nästa helg! Crank It Up!

About Author