Borgholm Brinner – Klar lineup

0

Nu är det bara två månader kvar till In Flames första årliga festival, Borgholm Brinner som äger rum 27 juli – 28 juli på historiska Borgholms Slottsruin på Öland. Nu när den svenska sommaren lurar runt hörnet är de riktigt glada över att kunna presentera de sista två akterna till In Flames nya Festival: norska Satyricon och våra goa göteborgare, Dark Tranquillity!

Satyricon är en av de mest inflytelserika banden i Norges Black Metal-våg under 90-talet. Oslo-bandet gjorde världen varse om norsk Black Metal och har sedan dess utvecklats till ett mer traditionellt heavy metal sound på deras senaste släpp. Vi ser fram emot att se vad de två medlemmarna Satyr och Frost kommer leverera till Borgholm Brinner i sommar!

 

Dark Tranquillity delar hemstad med huvudakten och festivalvärdarna In Flames och anses vara pionjärer i Göteborgs metal-scen. Med sina namn inristade i den melodiska death metal-scenen sedan sena 80-talet med Anders Fridén från In Flames som sångare i bandet de första fem åren. De fem nuvarande medlemmarna har turnerat världen runt, spelat på de klassiska festivalerna och stora scenerna med sina elva hyllade album att välja låtar från. Vi ser fram emot ytterligare ett tillskott från Göteborg till festivalen på Öland i slutet på juli!

 

Biljetter och information finner ni här; www.borgholmbrinner.se

About Author