Så du vill bli en del av Crank It Up? Härligt!

Vår ambition är att bevaka musikbranschen och minska avståndet mellan artister och deras fans. Våra verktyg för detta är att vi erbjuder band, skivbolag, krogar, arrangörer och andra i branschen ett helhetspaket i form av foton, recensioner och intervjuer i både skriven form och ”on camera”.

Vi brinner för rocken och det enkla i att ha roligt. Vill du vara en del i detta kan du läsa här under om hur du ansöker.

JOURNALISTER

 

Är du en engagerad musiknörd med kärlek för att uttrycka dig i text? Har du skinn på näsan och tål att dina artiklar granskas grundligt av vår redaktion?

I så fall kan du vara rätt person för vår tidning!
Vi söker nya talangfulla entusiaster som vill recensera skivor, spelningar och intervjua musiker. Vi söker dig som sätter texten före artistsvärmeriet och som vill utveckla ditt skrivande. Du behöver inte vara ett proffs men vi ser att du strävar efter att ständigt förbättra ditt skrivande.

Krav:
– Flytande svenska i tal och skrift.
– God engelska i tal och skrift.
– Ordbehandlingsprogrammet Word.
– Respektera deadlines.
– Kunna ta till sig konstruktiv kritik.
– Bemöta branschkollegor och musiker professionellt.

Skicka en presentation av dig själv samt exempel på tidigare arbete du gjort så som intervju, recension eller reportage till ansok@crankitup.se så återkopplar vi snarast möjligt.

FOTOGRAFER / VIDEOGRAFER


Vi söker ständigt fotoentusiaster över hela landet som vill fotografera konserter och festivaler åt oss. Vi söker även dig som kan agera filmare under reportage eller videointervjuer.

Krav:
– Kamerautrustning som klarar mörka förhållanden.
– Förståelse för färg, form och komposition.
– En vilja att utvecklas och att kunna ta till sig konstruktiv kritik.
– Bemöta branschkollegor och musiker professionellt.

Skicka en presentation av dig själv samt exempel på tidigare arbete du gjort så som livefoton eller videointervju till ansok@crankitup.se så återkopplar vi snarast möjligt.

OBS! Allt arbete sker ideellt.